Ruim 20 jaar ben ik werkzaam binnen de GGZ. Daar heb ik ervaring opgedaan in individuele behandelingen, groepsbehandelingen, relatie behandelingen en trainingen. Mijn specialisme binnen deze setting is relatie problematiek.
Vanaf 2011 heb ik een eigen praktijk waar ik echtparen, gezinnen en individuen zie met relationele problemen maar ook met coaching vragen meer gericht op persoonlijke groei o.a. binnen de werksituatie.
In mijn praktijk coach ik zeer regelmatig familie bedrijven en de daarbij horende complexe problematiek.
Als hoofdopleider ben ik verbonden aan de opleiding tot gezins- en relatie therapeut.
Bovendien verzorg ik scholing op maat voor o.a. advocaten, mediators, psychiaters, expertise centra in de zorg, accountancy, post HBO opleidingen.
Met PIO (Partner In Ontwikkeling), werk ik samen als coach bij; bedrijven, om teams en individuen verder te bekrachtigen en te helpen om belemmerende patronen te doorbreken.
Binnen de NVRG zit ik in het bestuur van de sectie partner relatie therapie, waar wij meerdere malen per jaar scholing verzorgen met gerenommeerde sprekers. Sinds januari 2016 was ik hoofddocent systemische perspectieven bij de GZ opleiding aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Anno nu oefen ik mijn vak vooral uit als docent specifiek voor de Systeem Therapie. 

 

Annelies Schrieken

 

 

Annelies Schrieken
Praktijk te Ruinerwold
Voor contact en info kunt u het contact formulier op de website gebruiken of direct mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06 - 10943742