Ruim 25 jaar ben ik met passie werkzaam binnen de hulpverlening  met name binnen de GGZ  maar ook in andere contexten. Binnen de GGZ heb ik uitgebreid ervaring opgedaan in individuele behandelingen, groepsbehandelingen, gezins-en relatie behandelingen en het ontwikkelen en geven trainingen. Mijn specialisme binnen deze setting is gezins- en relatie problematiek.  De behandelingen werden zowel individueel als in relaties of gezinnen vorm gegeven.

Vanaf 15 oktober zal ik naast mijn nadere werkzaamheden werkzaam zijn als systeemconsulent bij Yorneo Drenthe. (jeugdzorg)


Vanaf 2011 heb ik een eigen praktijk  meestal in Ruinerwold maar ook regelmatig in Zwolle, waar ik echtparen, gezinnen en individuen zie met relationele problemen maar ook met coaching vragen meer gericht op persoonlijke vraagstukken waarin relatiedilemma's spelen maar ook geheel andere vraagstukken zoals werkgerelateerde vraagstukken. 

Naast de  therapeutische contacten geef ik coachingsgesprekken in mijn praktijk waarbij o.a. regelmatig familie bedrijven en de daarbij horende complexe problematiek spelen maar ook organisatievraagstukken.


Als hoofdopleider systeemtherapie ben ik verbonden aan de opleiding tot gezins- en relatie therapeut aan de Swolscheschool. (www.Swolscheschool.nl

Eveneens ben ik hoofdopleider Systeemtherapie aan de GZ -opleiding RadboudCentrum Sociale Wetenschappen.


Bovendien verzorg ik scholing op maat voor o.a. advocaten, mediators, psychiaters, expertise centra in de zorg, accountancy, post HBO opleidingen.


Met PIO (Partner In Ontwikkeling), werk ik samen als coach bij; bedrijven, om teams en individuen verder te bekrachtigen en te helpen om belemmerende patronen te doorbreken. Hier betreft het veelal teamprocessen bij veranderingsprocessen.

 

Annelies Schrieken

 

 

Annelies Schrieken
Praktijk te Ruinerwold
Voor contact en info kunt u het contact formulier op de website gebruiken of direct mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06 - 10943742